Kies uw bestemming:

Home Europa Bulgarije

Bulgarije

Algemene informatie

Hoofdstad  Sofia
Taal  Bulgaars
Religie  Oosters-orthodox
Tijdverschil  1 uur later
Beste reistijd  Mei, Juni en September
Valuta  Lev (BGL)

Praktische informatie

Bulgarije is een zeer veelzijdig land. Zo heb je in Bulgarije bergen, uitgestrekte vlaktes en vele meren. Dit maakt Bulgarije erg geschikt voor de sportieve vakantieganger. Daarnaast is Bulgarije ook erg geschikt als je van oude forten en kloosters houdt. De laatste jaren zijn vakanties naar Bulgarije steeds populairder. Dit vanwege de lage prijzen en de grote opmars van toeristische plaatsen in Bulgarije.

Vakantie in Sunnybeach Bulgarije

Duizenden jongeren maken ieder jaar de keus tussen diverse populaire jongerenbestemmingen om hun vakantie te vieren. Anno 2013 stellen zij zichzelf vaak de vraag Chersonissos, Sunnybeach of toch Lloret de Mar?. Veel jongeren gaan echter ook op vakantie naar het Hongaarse Siofok, het Italiaanse Rimini en het Turkse Marmaris. Toch is Sunnybeach geen ondergewaardeerde keus. Wilt u weten waarom? Lees dan snel verder!

Uitgaan in Sunnybeach

Als Sunnybeach ergens om bekend staat, dan is dat toch zeker het goedkope en betaalbare nachtleven! De consumptieprijzen in Sunnybeach zijn nog altijd betaalbaar! Sunnybeach kent veel clubs, discoteken en feestcafes welke iedere dag gevuld zijn met uitbundig feestende jongeren. Hier volgen een aantal clubs en discotheken welke u zeker moet bezoeken tijdens een jongerenvakantie in Sunnybeach.

Allereerst noemen wij Den Glade Viking, welke vooral door Scandinavische jongeren bezocht wordt. Zij doen er zeker niet minder onder wat betreft het feesten! Wij van waarwiliknaartoe.nl kunnen beamen dat deze club niet voor watjes is. Gezamenlijk met de Zweden, Finnen, Denen en Noren feesten hier ook veel jongeren uit Nederland door tot in de vroege uurtjes! Een lekker koude fles bier kost je hier omgerekend zo'n 3 euro, waarbij je keuze hebt uit 8 internationale soorten bier (inclusief Heineken).

Club Revolution mag zeker niet ontbreken aan dit lijstje. Deze club is gelegen aan de hoofdstraat van Sunnybeach, namelijk de Flowerstreet. Indien u houdt van lekkere House muziek, met soms een vleugje Dubstep, dan bent u hier aan het juiste adres. Club Revolution is een prachtige club. Elke bezoeker kan dit beamen, de meeste jongeren zullen zich het plafond van deze club wel herinneren, doordat deze uit tienduizenden LED-lampjes bestaat.

Nederlandse jongeren die met jongerenreisorganisaties als Beachmasters en Gogo reizen, zullen tijdens kroegentochten en andere activiteiten ook terecht komen in feestcafe of partybar The Flying Dutchmen. Hier hangt iedere avond een geweldige sfeer, wat wellicht mede te maken heeft met het feit dat u hier nog geen 2 euro betaalt voor een halve liter bier.

Tenslotte willen wij het SLAM! Cafe aan de Flowerstreet noemen. Dit feestcafe heeft een capaciteit van zo'n 200 feestgangers en is daarmee een van de kleinste feestcafes in Sunnybeach Bulgarije. Het SLAM! Cafe trekt voornamelijk bezoekers die houden van House met een Urban tintje of populaire Hardstyle muziek.

Restaurants in Sunnybeach

Een populaire jongerenbestemming als Sunnybeach kent natuurlijk traditionele eetgelegenheden als McDonalds en Subway. Bent u dit fastfood echter moe? Dan zijn er genoeg andere restaurants te vinden in Sunnybeach! Deze verschillen onderling nogal in kwaliteit, dus laat u van te voren goed inlichten. Een keer uiteten gaan in Sunnybeach Bulgarije is zeker niet duur, voor 15 a 20 Lev (7,50 a 10 euro) heeft u al een voorgerecht, hoofdgerecht en een consumptie (als een halve liter frisdrank of bier).

Wij van waarwiliknaartoe.nl raden u aan om bij restaurant Djanny te gaan eten. De kwaliteit van het eten is hier super en de prijs is daarentegen erg laag. Bovendien hoeft u bij Djanny niet lang te wachten op uw bestelling en zijn de obers erg gastvrij. U kunt Djanny vinden door de hoofdstraat (Flowerstreet) uit te lopen (de straat langs hotel Cuban, Club Revolution en het SLAM! Cafe) in de tegenovergestelde richting van de boulevard. U steekt vervolgens een drukke weg over, waarna u na enkele honderden meters aan de linkerklant het restaurant kunt vinden. U zult restaurant Djanny zeker kunnen herkennen aan de grote hoeveelheden mensen die iedere dag bij dit restaurant eten!

Hotels, appartementen en andere accommodaties in Sunnybeach

Helaas wordt een verblijf in Sunnybeach Bulgarije ieder jaar steeds duurder. De prijzen van accommodaties zullen tegenwoordig overeenkomen met de prijzen in andere populaire jongerenbestemmingen als Chersonissos en Marmaris. Daarentegen is Sunnybeach (en de hotels, bungalows en andere accommodaties) vrij nieuw, waardoor u hier een prima prijs-kwaliteitverhouding aantreft! Al helemaal voor feestende jongeren, die geen geld hebben voor vijfsterren hotels, zal een verblijf in Sunnybeach Bulgarije opvallend veel luxe geven!

Klik boven deze tekst op de knop 'Klik hier voor het actuele vakantie-aanbod' om veel vakanties en jongerenvakanties in Sunnybeach Bulgarije te zien!

Kaart Bulgarije


Top 5 vakanties

U bekijkt momenteel onze top 5 vakanties met als bestemming: Bulgarije

    Er zijn helaas geen vakanties gevonden!

©2011-2017 Waarwiliknaartoe.nl | Alle rechten voorbehouden.